All stores

Suggested location

Безплатна тениска и шейкър при първа поръчка

Hit enter to search

Нашата история

Една Oh!Good история

Първо, какво е Oh!Good?
Oh!Good е новият начин на хранене, подходящ за всеки лайфстайл. Създадохме пълноценни, вкусни и изцяло веган протеинови продукти, удобни за консумация по всяко време и навсякъде.

Ето и как започна всичко. 
В днешно време дългите и изморителни дни често водят до липса на възможност да се храним здравословно и прибягваме към непълноценни храни - пакетирани храни, сандвичи, закуски, сладко. В повечето случаи това са храни, които вероятно са вкусни, но не снабдяват тялото ни с необходимите нутриенти, за да се чувстваме енергични и здрави. 

Мотивирани да намерим решение как всички да живеем по-пълноценно, работихме повече от година да разработим нашите Oh!Good продукти. Може да разчиташ, че сме проучили и работим само с висококачествени суровини, а формулите ни са специално разработени от хранителни технолози с над 15 години опит в индустрията. И така, след година проби, дегустации и подобрения до най-малкия детайл сме горди и уверени да кажем, че продуктите ни ще ти помогнат за ежедневно Oh!Good чувство.

Ето ни и нас - обединени около мисията да направим здравословното хранене по-лесно и достъпно, ние създадохме продукти, които са пълноценни, бързи за приготвяне и удобни за консумация по всяко време и във всяка ситуация.

OhGoodTeam


Полезно за тялото, полезно за природата
Нашите продукти са 100% веган и са разработени по специални балансирани формули от хранителни технолози с дългогодишен опит в сертифицирана фабрика. Продуктите ни се отличават с висококачествени суровини, балансиран хранителен състав и страхотен вкус. 
А защо веган? Защото освен за нас, трябва да се погрижим и за природата. Наясно сме, че няма да преминеш към растителна диета за един ден. Ако замениш дори само някои от храненията си с веган алтернативи, това ще допринесе до намаляване на въглеродния отпечатък от хранителната индустрия. Също ще се отрази положително на твоето здраве и ще намали шансовете за сърдечни заболявания, затлъстяване, диабет и други.


Пълноценно и вкусно хранене
Продуктите на Oh!Good съдържат пълноценен баланс от растителни протеини, въглехидрати, полезни мазнини, фибри, 27 витамини и минерали и добавен български пробиотик. 

А защо Oh!Good? Вдъхновението за името на бранда дойде от естествената реакция на всеки човек, когато опита нещо вкусно и си каже "оо, много е добро!". Това даде и посоката на нашата мисия, а именно да създадем продукти, които освен пълноценни и здравословни са и вкусни.

Обещаваме, че нашите продукти ще ти помогнат да се чувстваш Oh!Good всеки ден. Направи крачка към един по-пълноценен и устойчив начин на живот!

OhGoodTeam2

 

Последвай ни в Instagram

Вдъхнови се със съвети от нутриционисти, успешни истории на нашите клиенти и разнообразни рецепти.